BRUMUNDDAL KAMPSPORT GYM

MMA – BOKSING – THAIBOXING

Velkommen til Brumunddal Kampsport Gym på Fønix – stedet hvor du kan trene en rekke kampsporter i et godt miljø. Uansett om du er helt ny eller har erfaring, har vi treninger som passer for deg. Våre tilbud er med på å forbedre både fysisk form, mental styrke, og tekniske ferdigheter.

  • Mandager: Boksing Basic kl. 18:00 & Boksing kl. 19:00
    Boksing er en idrett som krever hurtighet, koordinasjon og kraft. For nybegynnere tilbyr vi Boksing Basic kl. 18:00, hvor du lærer grunnleggende slagkombinasjoner, defensiv teknikk og fotarbeid. Økten gir en grundig innføring i boksingens essens, med fokus på både fysisk trening og mental skarphet.
    Kl. 19:00 følger en mer avansert boksetime som passer for de som ønsker å finpusse ferdighetene sine. Her øver vi på mer komplekse slagsekvenser og sparrer i trygge omgivelser med veiledning fra våre erfarne trenere.
  • Tirsdager: MMA Nybegynner kl. 19:00
    Mixed Martial Arts (MMA) er en kampsport som kombinerer elementer fra boksing, bryting, kickboksing og brasiliansk jiu-jitsu. Vår nybegynnerklasse gir deg en omfattende introduksjon til MMA-verdenen. Her lærer du grunnleggende teknikker som slag, spark, nedtakninger og submissions. Målet er å bygge et solid fundament som gir deg både fysiske og taktiske ferdigheter.
  • Onsdager: MMA Videregående kl. 19:00
    Denne timen er for de som allerede har kjennskap til MMA og ønsker å ta treningen til neste nivå. Vi går dypere inn i avanserte kampstrategier, kombinasjoner og spesifikke teknikker. Det blir økt fokus på sparring og situasjonstrening, slik at du kan perfeksjonere din evne til å håndtere ulike scenarier i kamp.
  • Torsdager: Thaiboxing kl. 19:00
    Thaiboksing, også kjent som Muay Thai, er en intens og svært effektiv kampsport. Denne thailandske kampsporten bruker «de åtte lemmer» – knyttnever, albuer, knær og føtter – for å dominere i kamp. I denne timen får du trene både eksplosive slag og spark, samtidig som du lærer defensive manøvrer og angrepsteknikker. Muay Thai forbedrer ikke bare styrke og smidighet, men også utholdenhet og mental seighet. Treningen er både krevende og belønnende, og passer for alle som ønsker en utfordring.

Hos Fønix Brumunddal har vi et sterkt fellesskap hvor alle kan utvikle seg i sitt eget tempo, med veiledning fra dyktige trenere. Uansett hvilken kampsport du velger, vil du oppleve forbedret fysisk form, økt selvtillit og en dypere forståelse av kampsportens disipliner.

Med et kampsport-medlemskap hos Fønix får du tilgang til alle våre kampsport-tilbud + våre treningssentre – alt i én pakke!

Ta det første steget på veien mot å mestre kampsport – vi gleder oss til å trene sammen med deg!

Instruktører

Simen Nicolai Johnsrud

Stener Olsen

Martin Holm Jørgensen

Jarl Holmen Andreassen